Κίνα Μονομερές AAEMA κατασκευαστής

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΑ & ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Ειδήσεις

June 23, 2021

Εγχειρίδιο εφαρμογής μονομερών AAEM

Εισαγωγή

 

AAEM είναι ένα methacrylate μονομερές, που χρησιμοποιείται για να συνθέσει το ακρυλικό γαλάκτωμα με το υψηλό στερεό που περιέχει την ακρυλική ρητίνη και το χαμηλό επίστρωμα Ποε. Μπορεί να αντιδράσει με την αμίνη και το hyzine, κάνοντας το ένα ιδανικό, οικονομικώς αποδοτικό μονομερές για την μόνος-διασύνδεση, δωμάτιο-θερμοκρασία που θεραπεύει το ακρυλικό γαλάκτωμα. Μπορεί επίσης να διασυνδεθεί με το σχηματισμό χηλικής ένωσης ιόντων μετάλλων. Επιπλέον, AAEM μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως σύνδεσμος εκτύπωσης χρωμάτων και crosslinker στα πλωτά ξύλινα επιστρώματα.

 

 

Δομική ανάλυση AAEM

 

AAEM, χημικά γνωστό ως acetoacetate αιθυλικό methacrylate, περιέχει έναν διπλό δεσμό τέλος-ομάδας και μια ακετυλικός-ακετυλική ομάδα τέλος-ομάδας στη μοριακή δομή του. Η ομάδα διπλών δεσμών στο τέλος κάνει AAEM τον επιρρεπή σε πολυμερισμό ελεύθερων ριζοσπαστών. Το άλλο τέλος της ακετυλικής ακετυλικής ομάδας λόγω της επίδρασης κλίσης της dicarbonyl ομάδας, με συνέπεια το μέσο μεθυλένιο - το Χ είναι πολύ ενεργό, επιρρεπής σε ποικίλη αντίδραση ομάδας.

 

 

Η εφαρμογή AAEM

 

1. Εφαρμογή AAEM στα ακρυλικά γαλακτώματα

1.1 εφαρμογή AAEM στην μόνος-διασύνδεση του ακρυλικού γαλακτώματος ή του γαλακτώματος PUA

1.2 εφαρμογή AAEM στο πλωτό ακρυλικό γαλάκτωμα

1.3 εφαρμογή AAEM στην τροποποίηση του ακρυλικού γαλακτώματος

 

2. Εφαρμογές AAEM στην υφαντική εκτύπωση

2.1 κόλλα εκτύπωσης χρωστικών ουσιών

2.2 γαλάκτωμα λατέξ

 

3. Εφαρμογή AAEM στα thermosetting επιστρώματα

 

4. Εφαρμογή AAEM στην ακόρεστη ρητίνη πολυεστέρα

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εγχειρίδιο εφαρμογής μονομερών AAEM  0

 

 

Σχετική δήλωση

 

  Το σχετικές στοιχείο και οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο είναι για την αναφορά μόνο, και Prehcem δεν υποβάλλει οποιαδήποτε παρατήρηση ή εγγύηση στην ακεραιότητα ή την ακρίβειά του. Οι χρήστες πρέπει να καθορίσουν τη δυνατότητα εφαρμογής και την ακεραιότητά του από μόνοι τους. Τίποτα που περιλαμβάνεται στο παρόν έγγραφο δεν είναι εγγυημένο για να είναι μη-σύγκρουση με οποιαδήποτε υλικά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ή λογοτεχνίας.

Στοιχεία επικοινωνίας