Κίνα Μονομερές AAEMA κατασκευαστής

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΑ & ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Ειδήσεις

September 23, 2021

MMP ως υποκατάστατο PMA για να μειώσει τις δαπάνες

Από την καθιέρωσή της το 2009, η νέα Co. υλικών ShenZhen Prechem, ΕΠΕ έχει εστιάσει στην παραγωγή των λειτουργικών διαλυτών και των ειδικών μονομερών και άλλων λεπτών χημικών ουσιών. Ένα από τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης, μεθυλικό methoxypropionate 3 (MMP), έχει βρεθεί για να είναι μια καλύτερη εναλλακτική λύση στο μεθυλικό διαλύτη οξικού άλατος αιθέρα γλυκόλης προπυλενίου (PMA) στις εφαρμογές.

   

Η επιχείρηση διεύθυνε μια σειρά σχετικών δοκιμών με το ερευνητικό κέντρο Huizhou του πανεπιστημίου yat-Sen ήλιων, και διαπίστωσε ότι ήταν τουλάχιστον συγκρίσιμη από την άποψη των σωματικών ιδιοτήτων της ως διαλυτικό και πραγματικό στοιχείο όσον αφορά την αίτησή της στα χρώματα και τα επιστρώματα, και ήταν από πολλές απόψεις ακόμα καλύτερη. ο μεθυλικός εστέρας 3 methoxypropionate (MMP) έχει την υψηλότερες διαλυτότητα και την ανοχή από το μεθυλικό οξικό άλας αιθέρα γλυκόλης προπυλενίου (PMA), το οποίο μπορεί να μειώσει το ποσό αληθινού διαλύτη και να προσθέσει περισσότερο χαμηλού κόστους διαλύτη όγκου για να μειώσει το συνολικό κόστος του διαλύτη. Επομένως, μεθύλιο 3 methoxypropionate (MMP) μπορεί εντελώς να αντικαταστήσει το μεθυλικό οξικό άλας αιθέρα γλυκόλης προπυλενίου (PMA) στα χρώματα και τα επιστρώματα.

 

    Ο διαλύτης MMP (μεθυλικό methoxy propionate 3) είναι ένας μέσος πτητικός διαλύτης προστασίας του περιβάλλοντος εστέρα αιθέρα, γιατί ένα ευρύ φάσμα των πολυμερών σωμάτων επιστρώματος έχει την καλή διαλυτότητα. Η ομάδα εστέρα αιθέρα, η γραμμική δομή, και η ομάδα propionyl στο κέντρο του μορίου δίνουν στο υλικό μερικές ιδιότητες που άλλοι διαλύτες δεν έχουν. Όπως η αεριοποίηση η ταχύτητα είναι μέση, στο ψήσιμο η εφαρμογή δεν είναι εύκολο να διαλυτική έκρηξη, για ένα ευρύ φάσμα των πολυμερών σωμάτων με την υψηλή διαλυτότητα, το ιξώδες λύσης είναι χαμηλό (σχετικά με το ποσοστό εξάτμισής του), η ταινία έχει την καλή διαλυτική απελευθέρωση, σε ένα ευρύ φάσμα των επιστρωμάτων έχει την καλή ροή και επένδυση των ιδιοτήτων. Ο διαλύτης MMP είναι μια μέση μυρωδιά, χαμηλή ένταση επιφάνειας, υψηλή ειδική αντίσταση του διαλύτη, έχει την ειδική λειτουργία της παρεμπόδισης της ασημένιας πλάτης σκονών χονδροειδούς, μαύρη Έχει επίσης την επίδραση της αντι-τακτοποίησης στη χρήση του ασημένιου πηλού αργιλίου, η διαλυτότητα είναι πολύ καλύτερη από την κυκλοεξανόνη, PMA/PGMEA (μεθυλικό οξικό άλας αιθέρα γλυκόλης προπυλενίου), DBE (διβασικός εστέρας), isophorone, διμεθυλικός αιθέρας γλυκόλης διεθυλενίου και ούτω καθεξής.

Στοιχεία επικοινωνίας