Κίνα Μονομερές AAEMA κατασκευαστής

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΑ & ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Ειδήσεις

April 12, 2021

MMP ΕΝΑΝΤΊΟΝ της δοκιμής εφαρμογής PMA

Εισαγωγή

 

Ο διαλύτης χρησιμοποιείται ευρέως στο επίστρωμα και τη βιομηχανία μελανιού, που διαλύει πολλά συστατικά όπως τα ενεργά συστατικά, οι πολυμερείς ρητίνες, οι χρωστικές ουσίες, κ.λπ., ώστε να διευκολυνθούν η εύκολες μεταφορά και η κατασκευή του επιστρώματος. Επειδή ο διαλύτης δραπετεύει στο περιβάλλον ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην ταινία επιστρώματος που διαμορφώνει τη διαδικασία, ο κόσμος εφαρμόζει τους όλο και περισσότερο ακριβείς περιορισμούς προστασίας του περιβάλλοντος και τις ρυθμιστικές απαιτήσεις στις διαλυτικές εκπομπές βιομηχανίας επιστρώματος, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας την απελευθέρωση των πτητικών οργανικών ενώσεων (Ποε) στην ατμόσφαιρα. Κατά συνέπεια, υπάρχει αυξανόμενη πίεση να αναπτυχθούν οι νέοι διαλύτες με τη μεγαλύτερη διαλυτότητα και τη λιγότερη τοξικότητα, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας το ποσό διαλυτών χρησιμοποιούμενων συνολικά.

 

Οι οξυγόνο-περιέχοντας διαλύτες εστέρα αιθέρα οινοπνεύματος και αιθέρα οινοπνεύματος είναι γενικά πιό διαλυτοί από τους παραδοσιακούς ενιαίους διαλύτες εστέρα ή αιθέρα. Επειδή αυτός ο τύπος διαλύτη συνδυάζει τις ιδιότητες διάλυσης του αιθέρα και οινόπνευμα ή του αιθέρα και του εστέρα, έχει περισσότερη δυνατότητα εφαρμογής. Propanediol που το μεθυλικό οξικό άλας αιθέρα (PMA) είναι ένας άριστος διαλύτης εστέρα αιθέρα, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στη βιομηχανία χρωμάτων και μελανιού. Με την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας, η αντικατάσταση (PMA) είναι τώρα αναπτυγμένο και καλύτερα μεθυλικό methoxypropionate 3 (MMP).

 

Το Prechem έχει έκανε τις σχετικές δοκιμές για τη φερεγγυότητα, πτητικό ποσοστό, δυνατότητα ανάμιξης της απορροφητικοης ικανότητας του νερού, μη πολική διαλυτική ανοχή, σταθερότητα, και η εφαρμογή στο χρώμα και το επίστρωμα, κ.λπ. MMP και PMA, τα αποτελέσματα διαπίστωσε ότι MMP (3 - methoxy μεθυλικό propionate) με PMA (μεθυλικό οξικό άλας αιθέρα γλυκόλης προπυλενίου) σε σύγκριση με το σεβασμό στις σωματικές ιδιότητές του ως διαλύτη ή στο χρώμα και τα επιστρώματα στην εφαρμογή μπορεί τουλάχιστον να ταιριάξει με τα πραγματικά στοιχεία, και ακόμα ελαφρώς καλύτερος σε πολλές πτυχές, μεταξύ τους, MMP έχει την υψηλότερη διαλυτότητα από PMA, κατά συνέπεια μπορεί να μειώσει την αληθινή διαλυτική δόση και προσθήκη περισσότερου διαλυτικού διαλυτικού όγκου χαμηλότερου κόστους και χαμηλότερο συνολικό κόστος. Επομένως, MMP (μεθυλικός εστέρας 3 -3-methoxypropionate) μπορεί εντελώς να αντικαταστήσει PMA (μεθυλικό οξικό άλας αιθέρα γλυκόλης προπυλενίου) συνήθως χρησιμοποιημένη στα χρώματα και τα επιστρώματα.

 

Εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλώ έχετε πρόσβαση σε μας για να μάθετε για τα εξεταστικά αποτελέσματα για MMP και PMA.

 

 

Σωματική ιδιότητα

 

  MMP PMA
Μοριακό Frmula C5H10O3 C6H12O3
Mecular Wight 118.13 132.16
CAS ΑΡΙΘ. 3852-09-3 108-65-6
Σχετικό Densityg/cm3 1,010 0,96
Εμφάνιση Άχρωμο διαφανές υγρό Άχρωμο διαφανές υγρό
Purity% ≥99 ≥99
Σημείο ανάφλεξης (κλειστό φλυτζάνι) ℃ 47 47.9
Να βράσει Range℃ 140-148 154.8
Δείκτης διάθλασης 1.4005-1.4040 1.401-1.403

 

 


τα τελευταία νέα της εταιρείας για MMP ΕΝΑΝΤΊΟΝ της δοκιμής εφαρμογής PMA  0

Στοιχεία επικοινωνίας